Despre Noi

“Despre noi” inseamna de fapt “despre mine si el”. Nu! Nu este o poveste romantica!... Este vorba despre o poveste antreprenoriala. El, avand propria afacere in domeniul IT, eu, inginer chimist, multi ani cercetator, insa doar angajat ca marea majoritate, chiar daca pe un post de conducere in cadrul unei companii. Dorinta mea de a face ceva si pe cont propriu o au multi, dar pentru a o si realiza e nevoie de o idee, de noroc, hotarare si de multa munca. Am simtit ca trebuie sa fac pasul.

Cine suntem “eu si el” si cum a aparut ideea (deoarece nimic nu este intamplator, chiar si atunci cand planuiesti de mult timp sa faci si altceva):

Afla mai mult

Intrebari frecvente

De ce sa aleg serviciul nostru de calcat haine ?

Pentru ca folosim personal calificat si ultima tehnologie ce utilizeaza calcarea manuala si pe baza de abur. In plus, serviciile noastre personalizate, ti se potrivesc manusa, deoarece calcam hainele exact asa cum vrei (cu/ fara dunga, cu/ fara apret). Astfel hainele si lenjeria ta vor arata impecabil, asa cum iti doresti.

In cat timp de la comanda telefonica se pot ridica articolele de la adresa mea?

Colectarea hainelor, rufelor si a diverselor articole se face in functie de dorintele Dvs si de disponibilitatea personalului nostru. Impreuna cu operatorul veti alege cel mai bun interval orar.

Afla mai mult