Despre Noi

Calcam la standarde inalte, utilizand echipamente de ultima generatie  BATTISTELLA / COMEL. Mesele de calcat sunt dotate cu tehnologie de suflare - aspirare, fapt ce asigura un calcat impecabil. Generatoarele de abur utilizate sunt profesionale, asigurand presiuni de peste 4 bari. Tehnologia OptimalTemp asigura eficienta si siguranta pentru toate tipurile de tesaturi.

Calcam, la standarde inalte, preluam comenzi si livram gratuit, avand o grija deosebita fata de clientii nostri prin calitatea serviciului oferit, deoarece stim cat de scurt este timpul, iar calcatul hainelor, nu este o povara, ci doar lipsa de timp ne face sa credem asta.

Noi va ajutam sa economisiti acest timp. Sa il petreceti, poate lucrand altceva, sau pur si simplu petrecand mai mult timp liber singuri sau cu familia!

Plecatul si revenirea din concediu (o alta experienta prin care trecem deseori, pregatind bagaje: stim cu totii ca pregatirea la plecare si desfacerea bagajelor la intoarcere ne cere timp, rabdare si ne ia o parte din bucuria vacantei. De aceea, ne-am gandit ca noi putem fi aici pentru a va face plecarea in vacanta mult mai relaxanta si mai frumoasa, scutindu-va de grija pregatirii hainelor! Noi va vom “impacheta” bagajul, la dunga, si tot noi va vom “aranja” hainele direct pe umerasele din dressing. Suntem o echipa, alaturi de dumneavoastra!