Despre Noi

“Despre noi” inseamna de fapt “despre mine si el”. Nu! Nu este o poveste romantica!... Este vorba despre o poveste antreprenoriala. El, avand propria afacere in domeniul IT, eu, inginer chimist, multi ani cercetator, insa doar angajat ca marea majoritate, chiar daca pe un post de conducere in cadrul unei companii. Dorinta mea de a face ceva si pe cont propriu o au multi, dar pentru a o si realiza e nevoie de o idee, de noroc, hotarare si de multa munca. Am simtit ca trebuie sa fac pasul.

Cine suntem “eu si el” si cum a aparut ideea (deoarece nimic nu este intamplator, chiar si atunci cand planuiesti de mult timp sa faci si altceva):

Toata treaba cu “calc-rufe.ro” a aparut in viata noastra in momentul in care eu ma gandeam ca am timp liber dupa birou si nu am ce sa fac cu el. Ideea a pornit de la necesitatea prietenului meu de a gasi pe cineva care sa ii calce hainele, atat pentru el cat si pentru cei doi micuti ai lui, saturat fiind de lipsa de promptitudine si mai ales de calitatea hainelor calcate, servicii oferite de persoane care s-au perindat prin casa lui, in ideea de a-l “ajuta” contra cost. Chiar si platite, doamnelor li se parea o povara calcatul hainutelor. Povara? Hm….Poate da, poate nu. Mi-am spus atunci, ca pentru mine calcatul nu ar putea fi decat o relaxare psihica dupa o zi de munca intelectuala, stresanta la birou. M-am oferit sa ii calc hainele, din dorinta de a-l ajuta, dar si ca test (cum ar fi sa calc alte haine in afara de ale mele) si bineinteles glumind impreuna ca imi voi primi salariul la sfarsit, in functie de calitatea “serviciului” oferit….:).

Mai in gluma, mai in serios, calitatea a fost net superioara fata de cea oferita de persoanele specializate care i-au oferit acest serviciu pana atunci, mult mai rapid si mult mai elegant asezate. Mi-a spus: “wow, parca le-am cumparat acum”. Bineinteles ca “salariul” a fost o imbratisare calda si…ideea “HAI SA CALCAM RUFE!”

Asa a inceput povestea noastra, despre serviciul pe care il putem oferi nu doar calitativ, rapid si elegant ci si cu multa grija, atentie si drag! Am inceput imediat sa parcurgem pasii necesari demararii proiectului: el, un IT-ist, s-a ocupat de tot ce se afla in spatele acestor randuri si eu, un inginer chimist, am pregatit tot ce tine de procesul de calcat rufe, pentru ca totul sa ajunga la dumneavoastra acasa, impecabil!

Si iata! Calcam impreuna rufe, la standarde inalte, preluam comenzi si livram gratuit, avand o grija deosebita fata de clientii nostri prin calitatea “ajutorului” oferit (pentru ca nu imi place sa il numesc “serviciu”), deoarece stim cat de scurt este timpul, iar calcatul hainelor nu, nu este o povara, ci doar lipsa de timp ne face sa credem asta.

Noi va ajutam sa economisiti acest timp. Sa il petreceti, poate lucrand altceva, sau pur si simplu petrecand mai mult timp liber singuri sau cu familia!

Plecatul si revenirea din concediu (o alta experienta prin care trecem amandoi deseori, pregatind bagaje pentru noi doi si cei 3 copii pretentiosi in ale vestimentatiei): stim cu totii ca pregatirea la plecare si desfacerea bagajelor la intoarcere ne cere timp, rabdare si ne ia o parte din bucuria vacantei. De aceea, ne-am gandit ca noi putem fi aici pentru a va face plecarea in vacanta mult mai relaxanta si mai frumoasa, scutindu-va de grija pregatirii hainelor! Noi va vom “impacheta” bagajul, la dunga, si tot noi va vom “aranja” hainele direct pe umerasele din dressing. Suntem o echipa, alaturi de dumneavoastra!