Cum functioneaza?

agent walkingVom veni si vom prelua rufele Dvs de acasa sau de la serviciul Dvs, la o ora pe care o stabilim de comun acord.

24 de ore mai tarziu* va vom returna rufele, calcate impecabil, impachetate sau puse pe umerase, numai bune pentru purtat. 

Vei economisi o gramada de timp si vei arata ca "scos din cutie"!

 

 

CE TREBUIE SA FACETI:
Dumneavoastra ne contactati telefonic sau online.
Operatorul nostru va prelua comanda si va face un bon de comanda preliminar, pe care il va inregistra si transmite colegilor de le departamentul preluare comenzi / livrare. Daca dumneavoastra puteti aproxima greutatea hainelor, operatorul va va comunica timpul estimativ de returnare a hainelor calcate (maxim 24-48 ore, in functie de cantitatea hainelor). Daca exista urgente, acestea vor putea fi onorate, in functie de disponibilitatea echipei noastre care calca. In cazul in care nu puteti estima greutatea, persoana care va ridica coletul de la dumneavoastra va cantari rufele si va va comunica timpul de livrare a hainelor calcate.
Pentru haine / rufe speciale, de tipul rochiilor de seara sau orice altceva care poate fi mai special, puteti specifica atunci cand faceti comanda. Acestea NU vor fi taxate la alte preturi decat cele afisate in categoria “Preturi”.
Persoana care ridica hainele de la dumneavoastra, va cantari pachetul, va emite bonul de comanda final si v ava comunica costul exact si timpul de livrare a hainelor calcate.

 

Observatie: Termenul de predare poate fi mai mare (sau chiar mai mic!), in functie de gradul de incarcare, ora preluarii si complexitatea comenzii.