Declaratie de conformitate

Noi, Davidescu Radu-Mihai Intreprindere Individuala, cu adresa in Str. Maximilian Popper nr 37, sector 3, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului cu Nr F40/2893/2012, CUI 30442446, declara pe proprie raspundere ca serviciile de calcare oferite se incadreaza in standardele europene, prin metodele de preluare si livrare, precum si prin calitatea serviciului de calcat oferit:
- Serviciul de calcare se efectueaza conform indicatiilor de pe eticheta articolului; daca produsul nu are eticheta, personalul calificat este instruit la standarde inalte pentru adaptarea conforma a temperaturii aburului statiei de calcat pentru fiecare produs in parte;
- Preluarea, depozitarea si livrarea se face in conditii de maxima siguranta si igiena;
- Prin ambaraea si etichetarea produselor ambalate in folii de unica folosinta, asiguram siguranta neinstrainarii produselor.
Declaram pe proprie raspundere ca produsele preluate vor fi returnate clientului fara deteriorari si conform inventarului efectuat la preluare.
Nota: Nu ne asumam defectele, deteriorarile si eventualele pete existente deja pe tesaturi la preluare. Pentru aceasta se efectueaza o verificare preliminara a articolelor la preluare. In cazul observarii ulterioare/la calcare a unui defect, clientul este informat telefonic.
 
Intreprindere Individuala Davidescu Radu Mihai