Colectare, impachetare si livrare

Dumneavoastra ne contactati telefonic sau online. De restul ne ocupam noi!


COLECTAREA

Operatorul nostru va prelua comanda pe care o va transmite colegilor de la departamentul preluare comenzi/ livrare.

Daca dumneavoastra puteti aproxima greutatea hainelor, operatorul va va comunica timpul estimativ de returnare a hainelor calcate (maxim 24-48 ore, in functie de cantitate). Daca exista urgente, acestea vor putea fi onorate, in functie de disponibilitatea echipei noastre care calca. In cazul in care nu puteti estima greutatea, persoana care va ridica coletul de la dumneavoastra va cantari rufele si va va comunica timpul de livrare a hainelor calcate.

Pentru haine / rufe speciale, de tipul rochiilor de seara sau orice altceva care poate fi mai special, puteti specifica atunci cand faceti comanda. Acestea NU vor fi taxate suplimentar.

Persoana care ridica hainele de la dumneavoastra va cantari pachetul, va emite bonul de comanda final si va va comunica costul exact si timpul de livrare a hainelor calcate.


IMPACHETAREA 

  • Hainele calcate trebuie sa ajunga la dumneavoastra la fel cum au iesit de pe masa de calcat.
    De aceea, metodele noastre de ambalare si impachetare vor fi cele standarde:
  •  

- >toate hainele care stau impaturite pe raftul dresingului dumneavoastra vor fi impaturite dupa metoda standard / magazin
    camasile, pantalonii, fustele, rochiile etc vor fi asezate pe umerase;

  • - >toate acestea, sub oricare forma ar fi impachetate sunt infoliate in saci de unica folosinta, speciali pentru transport haine / rufe;
  • - >daca aveti o alta preferinta, va rugam sa specificati la comanda!
servicii de calcare profesionale

LIVRAREA

Echipa noastra nu a intarziat niciodata sa livreze hainele calcate impecabil, impachetate dupa metodele standard specificate in sectiunea Impachetare.

Termenul estimat la preluarea comenzii este intotdeauna onorat cu succes. De cele mai multe ori veti avea surpriza sa va batem la usa mai devreme decat vi s-a comunicat la preluarea comenzii (bineinteles nu fara a fi contactat inainte).

Si cel mai important aspect: atat serviciul de ridicare a hainelor cat si serviciul de livrare a acestora, calcate, este GRATUIT!

Transportul se face in maxima curatenie si igienizare, cu mijloace de transport adecvate.

Plata se va face la livrare, in baza bonului de comanda . Se elibereaza bon fiscal si/sau factura fiscala.

colectare si livrare gratuita