Calcare tinute pentru evenimente speciale

Ups!  Am o petrecere neasteptata, diseara!
Ce rochie sa imi aleg?
Toate sunt sifonate, greu de calcat si trebuie sa mai ajung si la salon sa ma aranjez….
Te inteleg!


Si eu am maine o intalnire de afaceri in corporatie si camasile mele nu arata prea bine si stii ca tinuta este prima carte de vizita!
Insa am cea mai buna, rapida si sigura solutie: “calc-rufe.ro”! Sunt prompti, profesionisti si ne scot mereu din astfel de situatii.
DA! Noi, “calc-rufe.ro”, suntem aici, pentru dumneavoastra pentru a va face sa straluciti in orice situatie! Petreceri, nunti, evenimente, intalniri de afaceri…..
Doamnelor, cu ajutorul nostru, tinutele dumneavoastra de ocazie vor eclipsa orice alta tinuta, oricat de mari ar fi pretentiile evenimentului la care sunteti invitate!
Domnilor, camasa impecabila si costumul la dunga va vor oferi tinuta eleganta de care aveti nevoie la o intalnire de afaceri, o intalnire romantica sau orice alt eveniment special!
Sunati-ne! Lasati grija tinutei in seama noastra! Nu pierdeti timpul nici cu calcatul, nici cu dusul hainelor la calcat! Noi ne vom ocupa de tot si cat mergeti la un salon sa va aranjati, garderoba dumneavoastra va fi gata de imbracat! Petrecere frumoasa sau mult succes!